Μοναδικά Δώρα... Εκπληκτικές τιμές!

Υποδεχόμαστε τις γιορτές με Mοναδικές Τιμές!

Ο καλός ύπνος μπορεί να αποτελέσει θετικό παράγοντα μείωσης του άγχους της καθημερινότητας και αλλαγής της διάθεσής μας. Αυτές τις γιορτές κάντε Δώρο σε εσάς και στους αγαπημένους σας Aνατομικά Μαξιλάρια Sleeptech σε Γιορτινές Τιμές. …Και για όσους αναζητούν  απόλυτη απόλαυση στον ύπνο, αποκτήστε το στρώμα ORION σε ειδική τιμή για όλο το Δεκέμβριο. 

Οι εορταστικές Προτάσεις μας:

×
×

Καλάθι

Sleeptech by Ideal Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι με το ενημερωτικό δελτίο της εταιρίας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα & αποκλειστικές προσφορές σχετικά με τις επερχόμενες συλλογές μας. Συμπληρώστε  το email σας!  Πολιτική Απορρήτου:

  Eπικοινωνία μέσω φόρμας (e-mail)

  Τελευταία ενημέρωση: 19 Νοεμβρίου 2023

  Ως υπηρεσίες μέσω e-mail εννοούνται η επικοινωνία σας με το sleeptech.gr με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας που βρίσκετε στον ιστότοπο, όπως και όταν προωθείτε μέσω e-mail μία σελίδα του sleeptech.gr.

  Στην περίπτωση αυτή συλλέγεται η IP σας και τα στοιχεία της αποστολής (το e-mail σας και το Ονοματεπώνυμο σας) τα οποία διατηρούνται για λόγους ασφαλείας όπως και για τη συμμόρφωσή μας με νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις.

  Σημειώνεται ότι στην περίπτωση επικοινωνίας σας μέσω e-mail με το sleeptech.gr, τα στοιχεία σας είναι προσβάσιμα μόνο από αυστηρά καθορισμένα πρόσωπα τα οποία λαμβάνουν και απαντούν στα μηνύματά σας με σκοπό τη συνεργασία μαζί σας, την καταγραφή των παρατηρήσεων – προτάσεών σας, ή οποιασδήποτε πληροφορίας που αφορά τα προϊόντα, της υπηρεσίες, την εταιρία sleeptech κ.ο.κ. Ενδέχεται ωστόσο να αξιοποιηθεί μελλοντικά από την εταιρία μας το email σας για μπορούν να σας σταλούν ενημερώσεις που θα αφορούν αποκλειστικά προϊόντα και υπηρεσίες της sleeptech μέσω διαφημίσεων remarketing, είτε μέσω ενημερωτικών newsletters.

  Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε, αποθηκεύουμε και διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου & Συμμορφωσης GDPR