Πληρωμές

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών αφού λάβετε πρώτα την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από εμάς στα παρακάτω στοιχεία:

Δικαιούχος: B.4.B. HEALTHY SOLUTIONS Ι.Κ.Ε.

1. EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR8301101670000016700427145

(BIC / SWIFT : ETHNGRAA)

Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το oνοματεπώνυμό σας ή ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία.

Προσοχή: Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα (3 ημέρες) η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Εφόσον υπάρξουν έξοδα συναλλαγής (σε περίπτωση εμβάσματος μέσω άλλης τράπεζας), αυτά βαρύνουν τον εντολέα.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής αφού μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να μας ενημερώσετε εγγράφως και να μας στείλετε το αίτημα σας στο mail μας: sales ( @ ) sleeptech.gr

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στην έδρα της εταιρίας sleeptech.gr στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της sleeptech.gr


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα μας τα προϊόντα παραλαμβάνονται από το κατάστημα ή την έδρα της εταιρίας μας. Αποστολή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης και επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς.