Εστιάζοντας στην Ποιότητα και την Εξυπηρέτηση των Πελατών μας

Στην SLEEPTECH by Ideal, πιστοί στη δέσμευσή μας, φροντίζουμε το περιβάλλον σε κάθε βήμα της παραγωγικής μας διαδικασίας. Τα υλικά μας πληρούν ένα αυστηρό πρότυπο κατασκευής, προσφέροντας μεγαλύτερη εγγύηση και ασφάλεια λόγω της μη τοξικότητάς τους και η μεγάλη πλειοψηφία είναι κατάλληλη για βρέφη και παιδιά έως δύο ετών.

Τα στρώματα μας είναι κατασκευασμένα σε ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως εργοστάσια παραγωγής στρωμάτων στην Ισπανία ειδικά σχεδιασμένα για την Sleeptech επενδυμένα με άριστης ποιότητας Ιταλικά καλύμματα.

Τα στρώματα της SLEEPTECH by ideal έχουν ήδη λάβει τα ακόλουθα πιστοποιητικά:

OEKO - TEX 100

Πιστοποιημένο σύμφωνα με το παράρτημα 4 / Κατηγορία προϊόντος:1

Το STANDARD 100 by OEKO-TEX® είναι μία από τις πιο γνωστές πιστοποιήσεις στον κόσμο για υφάσματα που έχουν δοκιμαστεί για επιβλαβείς ουσίες. Αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη των πελατών και την υψηλή ασφάλεια των προϊόντων.

Κατηγορία προϊόντος 1:  Αυτή η κατηγορία προϊόντων περιλαμβάνει προϊόντα για βρέφη και έχει τις αυστηρότερες απαιτήσεις και οριακές τιμές. 

 

HYG CEN

Βιολογική αξιολόγηση – Κυτταροτοξικότητας EN ISO 10993-5

Το HygCen εξετάζει εάν τα χρησιμοποιούμενα υλικά των προϊόντων είναι βιολογικά αβλαβή για τον χρήστη. Η βάση για αυτό είναι η βιολογική αξιολόγηση των υλικών σύμφωνα με το EN ISO 10993-1. 

Η δοκιμή κυτταροτοξικότητας είναι μια κρίσιμη δοκιμή στη βιολογική αξιολόγηση προϊόντων. Εξετάζει αν το προϊόν που έρχεται σε επαφή με το σώμα μπορεί να βλάψει τον ιστό ή τα κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε στη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας παγκοσμίως.

CERTIFICATES_A4_AITEX

ΑΙΤΕΧ

Αντοχή στους υδρατμούς των υφασμάτων

Το AITEX είναι το κορυφαίο κέντρο έρευνας και καινοτομίας της Ισπανίας και πάροχος προηγμένων τεχνικών υπηρεσιών στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας.

Η πιστοποίηση Comfort που εκδίδεται από την AITEX βασίζεται στην αντικειμενική αξιολόγηση της άνεσης που παρέχεται από ένα προϊόν ανάλογα με τον τύπο του και τη χρήση για την οποία έχει σχεδιαστεί.

Πραγματοποιεί μετρήσεις των ιδιοτήτων θερμομόνωσης και διαπνοής, προκειμένου να καθοριστεί η θερμοκρασία στην οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το δοκιμασμένο προϊόν.

Δείτε τα Στρώματα μας