Ξεκουράστε και ανανεώστε το σώμα σας!

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ που εξαφανίζουν την κούραση από το σώμα σας

Στην SLEEPTECH με την βοήθεια της τεχνολογίας και του κατάλληλου επιστημονικού προσωπικού μελετάμε και επιλέγουμε με προσοχή σύγχρονα καινοτόμα υλικά για τα Στρώματά μας, που διευκολύνουν το μυικό και σκελετικό σύστημα να ανακτήσουν τις ιδιότητες που συνήθως χάνουν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Το μυστικό για να έχετε ένα “καλό εξοπλισμό ξεκούρασης”…

Γνωρίστε τα στρώματα μας:

Ο χρόνος στον οποίο κοιμόμαστε, είναι η στιγμή κατά την οποία το σώμα και το μυαλό μας αναπαύονται και ανανεώνονται.
Τα συστήματα ύπνου και ξεκούρασης της SLEEPTECH by ideal, είναι αποτέλεσμα μελέτης από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό ειδικευμένο σε θέματα ύπνου. Ο καινοτόμος σχεδιασμός τους διευκολύνει τo Μυαλό και το Σώμα μας να ξεκουραστούν και να ανανεωθούν ενώ κοιμόμαστε!

και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος να ξεκινάει η ημέρα μας με χαμόγελο!

Η αλληλεπίδραση μεταξύ του σώματος μας και του στρώματος που κοιμόμαστε, επιρρεάζουν την ποιότητα του ύπνου και κατά συνέπεια της υγείας μας συνολικά.
Η σημασία της στήριξης της σπονδυλικής στήλης, της κατανομής βάρους στο στρώμα, της κινητικότητας και της σταθερότητας στο κρεβάτι ή της θερμικής άνεσης έχουν καθοριστική επίδραση στους φυσικούς παράγοντες ξεκούρασης του σώματος μας.

Δοκιμάστε ανάλογα με τις ανάγκες του σωματοτύπου σας έναν από τους τρεις τύπους στρωμάτων που διαθέτουμε με διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας. Αποκτήστε αίσθηση σταθερότητας που θα διατηρεί την πλάτη σας ευθυγραμμισμένη και με τη φυσική της καμπυλότητα!
Επιπλέον τα υλικά κατασκευής των στρωμάτων SLEEPTECH διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματος μέσω των μαλακών ιστών, μειώνοντας την πίεση πάνω τους, ειδικά στις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος.

Όλα τα στρώματα μας έχουν την ικανότητά να ανακτούν το αρχικό τους σχήμα όταν δεν υποβάλλονται πλέον στο βάρος του σώματος. Τα στρώματά μας έχουν μελετηθεί ώστε σε διαφορετικές περιοχές τους να έχουν διαφορετική ελαστικότητα έτσι ώστε να προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματος, κάνοντας το στρώμα να αποδίδει διαφορετικά στα βαρύτερα σημεία του σώματός μας και στα λιγότερο βαριά για να διατηρηθούν οι φυσικές καμπύλες.

Όταν κοιμόμαστε, τα υγρά που εκκρίνονται από το σώμα μας (όταν ιδρώνουμε και αναπνέουμε) πρέπει να μεταφέρονται στο περιβάλλον για να αποφευχθεί η αίσθηση υγρασίας στην επιφάνεια του στρώματος και να αποφευχθεί ο σχηματισμός μυκήτων στις περιοχές συμπύκνωσης. Τα στρώματα SLEEPTECH έχουν την ικανότητά να απορροφούν αυτά τα υγρά και να μεταφέρουν υδρατμούς από το ανθρώπινο σώμα στο περιβάλλον (εξαερισμός), τα οποία είναι τα δύο κύρια φυσικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την υγρασία του συστήματος ύπνου.

Η θερμοκρασία του σώματος πρέπει να παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα στρώματα SLEEPTECH έχουν μελετηθεί για να παρέχουν σε κανονικές συνθήκες θερμοκρασίας δωματίου, χαμηλή θερμική αντίσταση που διευκολύνει την εκκένωση της υπερβολικής θερμότητας από το σώμα και μειώνοντας την ανάγκη για ιδρώτα και μείωση της θερμοκρασίας του σώματος.

Τα αφρώδη υλικά από τα οποία κατασκευάζεται κάθε στρώμα της SLEEPTECH διαθέτουν την απαραίτητη ανθεκτικότητα για να μπορούν να διατηρήσουν την καλή υποστήριξη του σώματος για όσο το δυνατόν περισσότερο, εμποδίζοντας το στρώμα να χαλαρώσει με την πάροδο του χρόνου και να χάσει την ελαστικότητά του.

Aγοράζοντας ένα σύστημα ύπνου από την SLEEPTECH απολαμβάνετε έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο με σαφή τη δεσμευσή μας για συνεχή βελτίωση και καινοτομία των προϊόντων μας.

Αποκτήστε σε τιμές Χονδρικής ένα από τα στρώματα ("Orion", "Aquarius", "Hyperion" ),
παραλαμβάνοντας το απευθείας από το κατάστημά μας.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Είμαστε στη διάθεσή σας εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα Sleeptech. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε μέσω Τηλεφώνου, Email, ή συμπληρώνοντας τη Φόρμα επικοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε!

210 512 8742

2105128742